Macknificent zoekt een dito Art Director m/v.


Conceptueel sterk. Thuis in online en social media. En briljant in de uitvoering. Dat is in het kort wat wij van jou verwachten. Bij Macknificent hebben we namelijk grote ambities: uitgroeien tot één van de toonaangevende AMC-bureaus van Nederland. En ja, daarbij hoort werk maken dat onze naam eer aan doet. Onlangs nog is ons werk genomineerd voor een Magneet door de Stichting Jaarprijzen Personeelscommunicatie. Loop jij al enige jaren mee als Art Director en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Denk Macknificent!

Als Art Director bij Macknificent werk je in een enthousiast en ervaren team aan uiteenlopende opdrachten. Wij ontwikkelen Employer Branding campagnes, wervingscampagnes, (guerilla) acties en evenementen om werkgevers optimaal te profileren op de arbeidsmarkt. Dat doen we o.a. voor Alliander N.V., IrisZorg, Metos Grootkeukens, Plan Morgen, Rabobank, Sogeti Nederland B.V., e.v.a. Dat we daarbij veelvuldig de digitale snelwegen betreden spreekt voor zich. Jij voelt je daar dan ook net zo vrij als in de offline wereld.

Behalve creëren kun jij je werk ook uitstekend presenteren. Je hebt veelvuldig contact met opdrachtgevers over strategie, concepten en de uitvoering daarvan. Enig commercieel gevoel is daarbij wel prettig. Verder ben je goed in staat om je ideeën over te brengen op je collega’s van de studio en vervolgens de creatieve output te bewaken. Je bent sparringpartner van de creative director.

Jij krijgt kortom een mooie kans om je stempel te drukken op een jong, succesvol bureau. Daarbij is – afhankelijk van je ervaring en prestaties – wat ons betreft veel bespreekbaar. Hoewel ons bureau gevestigd is in Lochem laten wij ons niet beperken door afstanden. Dat hoef jij dus ook niet. Het Nieuwe Werken is ons op het lijf geschreven; waar je woont vinden we dan ook niet zo belangrijk. Wel waar je je thuis (bij) voelt.

Heb jij de ervaring en de creatieve portfolio die past bij ons ambitieniveau en denk je nu “Macknificent!” ? Dan horen wij graag van je. Stuur je uitgebreide reactie naar be@macknificent.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

P.S. Mocht je een copymaatje hebben waar je geen afscheid van wilt nemen, ook dan staan we open voor een kennismaking!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *