Ter versterking van ons creatieve team

Employer branding is mensenwerk. Het zet neuzen in dezelfde richting. Het opent ogen. Laat harten sneller kloppen. Bezorgt sóms kippenvel, maar zorgt er in ieder geval voor dat passies van mensen met elkaar worden verbonden. Wij geloven dan ook dat employer branding leidt tot beter presterende organisaties. Die talentvolle medewerkers sneller weten aan te trekken en vervolgens langer weten vast te houden. Dát maakt arbeidsmarktcommunicatie Macknificent.

Wij zijn dé sparringpartner voor iedereen die werk wil maken van arbeidsmarktcommunicatie. We denken mee over werkgeverspositionering, over employer branding en wervingsvraagstukken. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van creatieve arbeidsmarktcampagnes. Van referral-acties tot employer branding campagnes. Van social- en videorecruitment tot carrièrebeurzen en games.

Hiervoor zoeken wij nu een Macknificent Art Director m/v. Een conceptdenker die ook in de uitwerking een grote rol wil spelen. Met kennis van nieuwe (social) media en alle technologie die daarbij hoort. Heb jij inmiddels een jaar of 5 aan bureauzijde gewerkt en wil je campagnes bouwen voor toonaangevende werkgevers?
Aarzel niet. Ons hoofdkantoor zit in Lochem, maar we openen binnenkort een tweede vestiging in de Randstad. Jij kunt dus kiezen waar je wilt werken!

Stuur een mail met een link naar je portfolio en CV naar arjan@macknificent.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *