Macknificent wint aanbesteding Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft Macknificent verkozen als bureau voor arbeidsmarktcommunicatie. Dat is de uitkomst van een meervoudig onderhandse aanbesteding rondom profiel, merkstrategie en arbeidsmarktcommunicatie.

 

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied werkt in opdracht van acht gemeenten en drie provincies aan een veilige, leefbare en duurzame regio. De in 2014 opgerichte dienst verstrekt omgevingsvergunningen en ziet erop toe dat bedrijven voldoen aan actuele wet- en regelgeving op het gebied van milieu(veiligheid), bouwveiligheid, infrastructuur en bodem. Indien nodig treedt de OD NZKG handhavend op en werkt daarbij samen met ketenpartners, waaronder de veiligheidsregio’s. Op het gebied van externe en constructieve veiligheid, luchtkwaliteit, geluidsbelasting en duurzaamheid heeft de OD NZKG een adviserende rol.

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft de ambitie om een sterk en onderscheidend werkgeversmerk te worden. Macknificent heeft de opdracht gekregen om daar de komende tijd aan mee te bouwen, op alle niveaus van arbeidsmarktcommunicatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *