Waterschap Vallei en Veluwe

Macknificent duikt in Employer Brand voor Waterschap Vallei en Veluwe

Na een uitgebreide bureau-oriëntatie heeft Waterschap Vallei en Veluwe vorig jaar het in arbeidsmarktcommunicatie gespecialiseerde bureau Macknificent geselecteerd voor de ontwikkeling van een nieuw Employer Brand.

 

Lees meer

6 februari: Employer Branding Table

Roos Jansen

Even voorstellen: Roos Jansen

Wij zijn ontzettend blij met de komst van Roos Jansen MSc (26) als nieuwe Projectmanager Communicatie. Roos werkte na haar studie Psychologie als Manager (City Lead Warehouse) bij Swapfiets en is als Universiteitsmanager verantwoordelijk voor het gehele beleid van AthenaSummary binnen de Universiteit Twente (UT). Bij Macknificent kan ze haar expertise op het gebied van gedragsbeïnvloeding uitstekend combineren met haar talent voor organiseren.

10 september: Employer Branding Table

21 mei: Employer Branding Table

Krapte in de zorg. De oplossing is ‘nabij’.

De afgelopen maanden heb ik de zorg van wel heel dichtbij meegemaakt. Een overdonderende diagnose gooide mijn leven in september vorig jaar van het ene op het andere moment volledig op z’n kop. Veel tijd om na te denken was er niet. Voor ik het wist lag mijn lot in handen van een topklinisch team van medisch specialisten. Om na een pittige operatie een paar dagen lang volledig afhankelijk te zijn van verschillende verpleegkundigen. Een bijzondere ervaring die mijn beeld van werken in de zorg compleet heeft veranderd.

 

Lees meer

26 maart: Employer Branding Table

Macknificent wint aanbesteding Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft Macknificent verkozen als bureau voor arbeidsmarktcommunicatie. Dat is de uitkomst van een meervoudig onderhandse aanbesteding rondom profiel, merkstrategie en arbeidsmarktcommunicatie.

 

Lees meer

OVO Zaandstad

OVO Zaanstad doet een beroep op Macknificent

Lees meer